POGOSTA VPRAŠANJA

Odgovori in rešitve na skoraj vsa vaša vprašanja.

 
1KAJ JE GLAVNA PREDNOST SPORTIMUSA?
Vodilna rešitev za športne klube in akademije - Sportimus omogoča, da se klub vodi na izjemno enostaven način, kar pomeni prihranjenih do 43 ur na teden, skupaj z visoko učinkovitostjo financ (resnični prihranek 200-1200€/mesec), boljše organizacije ter podobe kluba v očeh staršev. Na enem mestu lahko urejate vse procese: Digitalna evidenca otrok, obveščanje staršev z logom kluba, izdaja e-položnic (+91% pobranih vadnin), poročila prisotnosti, vpis otrok v klub, planiranje treningov in tekem, testiranja itd. Gre torej za izjemno učinkovito rešitev, ki je hkrati zelo enostavna za uporabo.
2KDO LAHKO DOSTOPA DO SPORTIMUSA?
Glavni urednik v športnem klubu ureja dostope do Sportimusa. Urednik, direktor, vodja mladinske šole, trenerji - vsi imajo dostop, s prilagojenimi dostopi seveda.
3JE SPORTIMUS NAMENJEN MLADINSKIM ŠOLAM ALI ČLANSKIM EKIPAM?
Sportimus je v prvi vrsti pripomoček za izjemno enostavno vodenje mladinskih šol, ki jih obiskuje 50-500+ otrok. Nekateri klubi pa v evidence dodajo tudi članske igralce.
4ZA KAKŠEN RANG KLUBA JE PRIMEREN SPORTIMUS?
Sportimus je primeren za klube/akademije z vsaj 40 otroki. Po naših izkušnjah se takrat kompleksnost vodenja začne drastično povečevat. Največji klubi imajo 500+ otrok. Sportimus uporabljajo tako največji (NK Olimpija, NŠ Mura, Calcit Volley..) kot tudi pol-profesionalni klubi s 40 otroki. Ceno prilagodimo številu otrok v klubu ter morebitni potrebi po premium funkcionalnostih.
5JE SPORTIMUS PRIMEREN ZA EKIPNE IN INDIVIDUALNE ŠPORTE?
Da. Skozi leta smo Sportimus prilagodili tako ekipnim kot tudi individualnim športom. Osnova je podobna, prilagoditve pa se najdejo pri poimenovanju besed (ekipa - skupina), prisotnostih itd.
6KOLIKO LAHKO PRIHRANIMO S SPORTIMUSOM?
Zaradi boljše učinkovitosti, vse imate namreč na enem mestu, prihranite tudi do 43 ur na teden (urednik, sekretar, direktor, trenerji). Za avtomatsko poslane e-položnice porabite le 40 sekund. Z avtomatsko kreiranimi digitalnimi e-položnicami klubi pridobijo tudi do 200-1200€ več vadnin/članarin mesečno, za kar dodatno skrbimo tudi z SMS obvestili staršem, avtomatskimi opomini, uvozi bančnih izpiskov za pregled evidenc... Poleg tega klub izboljša marketinško podobo v očeh javnosti in staršev (personalizirani maili kluba, več obvestil ipd.), boljšem in strukturiranem delu trenerjev.
7KAKŠNA JE CENA SPORTIMUSA?
Ceno prilagodimo glede na število otrok, ki obiskujejo vaš športni klub oz. akademijo. V to je vključen začetni brezplačen uvoz podatkov, kratko izobraževanje vodilnega urednika, mesečne nadgradnje in 24/7 tehnična podpora. Cena je dostopna vsem, tako profesionalnim kot tudi pol-profesionalnim klubom. Športni klubi že po enem mesecu uporabe uvidijo smotrnost uporabe. Za klube največjega ranga ponujamo posebne pakete, prilagoditve in ugodnosti. Za podrobnosti nas kontaktirajte, z veseljem vam odgovorimo.
8NA KATERIH NAPRAVAH JE DOSTOPEN SPORTIMUS?
Telefon, tablica, računalnik. Do Sportimusa dostopate kjerkoli, kadarkoli. Potrebujete le dostop do interneta. Programska rešitev teče v oblaku, tako da namestitev na računalnik ni potrebna. Prijavite se preko brskalnika in ustrezne internetne povezave.
9ALI LAHKO IZVAŽAMO PODATKE?
V vsakem trenutku imate možnost, da izvozite evidenco in podatke otrok, poročila prisotnosti/ekip, račune, položnice. Sicer pa se podatki shranjujejo na strežniku v oblaku in so dostopni kjerkoli, kadarkoli. Potrebujete le dostop do interneta.
10ALI SO NAŠI PODATKI PRI VAS VARNI?
Vsi podatki Sportimusa, ki se obdelujejo , se nahajajo na strežnikih, ki so zavarovani z ustrezno enkripcijo. Spletna stran in aplikacija sta zavarovani s SSL certifikatom najvišje kakovosti s TLS transkripcijo. Strežniška infrastruktura se nahaja v modernem podatkovnem centru, ki po opremeljenosti, varnosti in zanesljivosti predstavlja sam vrh ponudbe. Zagotovljeno je redno varnostno kopiranje vseh podatkovnih baz in njihova varna hramba.
11NOVE ZAPOSLITVE, PARTNERSTVA V SPORTIMUSU
Vse zaposlene v Sportimusu druži velika ljubezen do športa tako, da z največjim veseljem prisluhnemo morebitnim novim partnerjem in sodelavcem. Kontaktirajte nas na info@sportimus.eu.
12ZAKAJ JE PRIŠLO DO PREIMENOVANJA CLUBFORCA V SPORTIMUS?
Odločitev za preimenovanje je posledica vpeljave nove grafične podobe na spletni strani, lažje izgovorjave in na sploh naše filozofije: Sport + Team + Us = Sportimus To ime nam bo omogočilo, da se predstavljamo kot resnično najbolj inovativno in zaupanja vredno podjetje v segmentu digitalizacije športa.
 
Slovenščina